Even mijzelf voorstellen


 

 

 

 

 

Van jongs af aan kampeerde ik met mijn ouders. Eerst met een vouwwagen, later met een caravan. Voor mij is dat de mooiste manier om van een vakantie te genieten. De vrijheid in combinatie met je eigen stekkie is voor mij magisch. De keus was snel gemaakt om zelf ook een caravan aan te schaffen. Na een Caravalair en een Kip hebben we nu een Hobby. Het liefst trekken we er net buiten het seizoen mee naar  warme en mooie plekken. Het kamperen is me echt met de paplepel ingegoten, ik geniet van ieder moment dat we met de caravan op pad kunnen.

Na het werken in een garage gespecialiseerd in banden, velgen, uitlijnen en onderstellen, ben ik voor de overheid gaan werken. Naast enkele jaren onregelmatig voor de overheid te hebben gewerkt, heb ik veel voor een autoschadebedrijf, een inbouwstation en een caravanbedrijf gewerkt. In alle gevallen in de werkplaats. Zo kon ik ondertussen toch met mijn handen blijven werken.

Toen ik tot de conclusie kwam dat ik het “sleutelen” wel heel erg leuk vond, ben ik voor het caravanbedrijf gaan werken. Naast het onderhoud, het monteren van accessoires en reparaties, had ik veel contact met de klanten en de leveranciers. Tevens stuurde ik collega’s aan en verzorgde ik een deel van de inkoop. Daarnaast ben ik zelfstandig geweest in het aanbieden van diverse inbouwdiensten, banden en velgen en klein onderhoud aan caravans, campers en aanhangwagens.

Vervolgens ben ik voor een groot schade-expertise bureau gaan werken als schade-expert recreatie. Hiervoor reed ik een groot deel van Nederland door om schades op te nemen aan caravans, campers, stacaravans, vouwwagens en aanhangwagens. Gelukkig kon ik in de avond- en weekenduren nog klussen, want dat miste ik wel. Na een aankondiging van een bezuiniging waarbij mijn functie ook kwam te vervallen was de keuze om weer met de handen aan de slag te gaan snel gemaakt.

Mijn contacten in de recreatiebranche had ik nog steeds goed onderhouden, en daarnaast heb ik een ruim netwerk aan reparateurs, specialisten en leveranciers opgebouwd.

Een totaalnetwerk wat ik nu wil benutten om service en kwaliteit te kunnen bieden en vooral te ontzorgen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op via de contact gegevens of via het antwoord formulier.

 

 

Sjoerd Kuipers.