Ik ben Sjoerd Kuipers...


Ik ben Sjoerd Kuipers, eigenaar van Kampeertechniek Zuid-Holland, aangenaam! Ik zweer bij kamperen. Zowel privé als beroepsmatig. Hieronder vertel ik wat meer over mezelf.

 

Kamperen is me met de paplepel ingegoten. Ik kampeer al van jongs af aan, toen ik als klein ventje meeging met mijn ouders. Eerst met een vouwwagen, later met een caravan. Voor mij is dat de mooiste manier om van een vakantie te genieten. De keus was snel gemaakt om zelf ook een caravan aan te schaffen. Na Caravalair, Kip, Hobby en Fendt hebben we nu een Adria caravan. Het liefst trekken we er net buiten het seizoen mee naar warme en mooie plekken. Ik geniet van ieder moment dat we met de caravan op pad kunnen.

 

SLEUTELEN ALS PASSIE

Na het werken in een garage, gespecialiseerd in banden, velgen, uitlijnen en onderstellen, ben ik voor autoschadebedrijf gaan werken - in de werkplaats. Toen ik tot de conclusie kwam dat ik ‘sleutelen’ heel erg leuk vond, ben ik voor een caravanbedrijf gaan werken. Naast het onderhoud, het monteren van accessoires en reparaties, had ik veel contact met klanten en leveranciers. Ook stuurde ik collega’s aan en verzorgde ik een deel van de inkoop. Vervolgens ben ik voor een groot schade-expertise bureau gaan werken als schade-expert recreatie. Zo reed ik een groot deel van Nederland door om schades op te nemen aan caravans, campers, stacaravans, vouwwagens en aanhangwagens. Gelukkig kon ik in de avond- en weekenduren nog klussen, want dat miste ik wel.

 

KWALITEIT EN SERVICE

Toen er een bezuinigingsronde aan kwam, besloot ik weer met m’n handen te gaan werken en startte ik mijn eigen bedrijf. Mijn contacten in de recreatiebranche had ik altijd goed onderhouden, en daarnaast had ik een ruim netwerk opgebouwd aan reparateurs, specialisten en leveranciers. En daar profiteer ik nog steeds van, elke dag opnieuw. Bovendien weet ik wat klanten – en bedrijven – zo op prijs stellen: deskundigheid, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. En dat past mij als een warme jas, want ik lever werk af, zoals ik het zelf ook afgeleverd zou willen hebben als ik aan de andere kant van de balie zou staan. Ik sta voor professionaliteit, kwaliteit en service. U ontzorgen is mijn doel: waar u vastloopt, zie ik een uitdaging. Ik ben flexibel inzetbaar: ook ‘s avonds en zaterdagen behoren tot de mogelijkheden.

 

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met me op.

 

Sjoerd Kuipers