Extra capaciteit en gespecialiseerde vakkennis met Kampeertechniek Zuid-Holland

 

Personeelstekort is een probleem in de kampeerbranche. Gediplomeerde caravan- en campermonteurs zijn moeilijk te vinden, terwijl het werk in de werkplaats zich blijft opstapelen. Zowel voor onderhoud, reparaties als uitbreiding. Uw klanten zijn niet gebaat bij lange wachttijden en overwerk betekent een flinke belasting voor uw medewerkers. Kampeertechniek Zuid-Holland biedt oplossingen!

 

GEDIPLOMEERD EN ERKEND CAMPER- EN CARAVANSPECIALIST

Ik ben Sjoerd Kuipers, gediplomeerd Bovag keurmeester, erkend Truma-partner, inbouwspecialist voor E&P levelsystemen. Ik werk sinds lang in de kampeerbranche en word regelmatig ingeschakeld door diverse dealerbedrijven. Want of het nu gaat om onderhoudsbeurten, reparaties, het oplossen van storingen in elektrische of hydraulische systemen, aankoopkeuringen en schadecalculaties: bij Kampeertechniek Zuid-Holland bent u aan het juiste adres, ook voor technisch ingewikkelde reparaties en projecten. Ik sta voor professionaliteit, kwaliteit en service. U ontzorgen is mijn doel. Waar u vastloopt, zie ik een uitdaging. Ik ben flexibel inzetbaar, avonden en zaterdagen behoren tevens tot de mogelijkheden.

 

ALLROUND SPECIALIST

 Binnen de kampeerbranche heb en onderhoud ik goede contacten met de diverse leveranciers en fabrikanten. Door de korte lijnen met de diverse leveranciers kan ik op korte termijn over de juiste onderdelen/materialen beschikken indien deze niet voorradig zijn. Door middel van opleidingen, workshops en cursussen én door het werken met diverse materialen en producten onderhoud ik mijn beroepskennis.

 

Heeft u specifieke vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op.

 


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.