Veilig en comfortabel op vakantie met Kampeertechniek Zuid-Holland

 

Als particulier bent u bij Kampeertechniek Zuid-Holland aan het juiste adres. Of het nu gaat om onderhoudsbeurten, reparaties, het oplossen van storingen in elektrische of hydraulische systemen en voor aankoopkeuringen en schadecalculaties. Daarnaast kunt u bij Kampeertechniek Zuid-Holland terecht voor advies en montage van luxe accessoires die zorgen voor extra veiligheid en comfort tijdens uw reizen en uw kampeervakanties.

 


CAMPERS

Kampeertechniek Zuid-Holland is gespecialiseerd in het verbeteren van de wegligging van uw voertuig door middel aangepaste vering en luchtvering, maar bijvoorbeeld ook hydraulische stelpoten zodat u overal met een druk op de knop comfortabel waterpas kunt staan. Niet alleen zodat een eitje keurig midden in de koekenpan blijft liggen tijdens het bakken, maar vooral zodat u beter slaapt in de camper, dat u niet zeeziek wordt van het gewiebel als uw partner door de camper loopt én dat de koelkast naar behoren blijft functioneren. Ook adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden voor fietsen-, e-bikes- en scooterdragers, over multimediasystemen en verder beschikt ons bedrijf over veel expertise op het gebied van achteruitrij- of zelfs 360-graden camerasystemen. Daarnaast kunt u bij Kampeertechniek Zuid-Holland terecht voor het volledig offgrid-bestendig maken van uw camper (of caravan), door middel van zonnepanelen, lithiumbatterijen en alle bijbehorende elektrische systemen. Zoals omvormers, zodat u altijd 230 volt aan boord heeft – gemakkelijk om de e-bikes en de laptop op te laden en om een kopje koffie te zetten uit uw Nespresso apparaat. Waardoor u probleemloos vrij kunt staan op de plekken die u wilt, met het comfort van thuis, maar dan aan boord van uw camper.


CARAVANS

 Bij Kampeertechniek Zuid-Holland kunt u ook terecht voor upgraden van uw caravan. Zoals een caravanmover om uw mobiele vakantiehuisje probleemloos naar de juiste campingplek te manoeuvreren, maar wij monteren ook graag hydraulische stelpoten en automatische uitdraaisteunen onder uw caravan. Zodat u jarenlang comfortabel kunt blijven kamperen, zonder enige inspanning bij het waterpas zetten. Ook kunnen we uw caravan voorzien van een fietsendrager, een buitenaansluiting voor de gasbarbecue, een buitendouche en bijvoorbeeld zonnepanelen en lithiumbatterijen. Zodat u onafhankelijk van de stroompaal kunt overnachten – waardoor u ongehinderd kunt blijven kamperen: onderweg, maar ook op campingplekken waar geen stroompaal aanwezig is of in landen waar de stroomvoorziening nogal eens kan uitvallen. De wegligging van uw caravan verbeteren is ook mogelijk, bijvoorbeeld door de montage van het AL-KO ATC veiligheidssysteem, dat vroegtijdig ingrijpt bij onverwachte slingerbewegingen, waardoor uw auto-caravancombinatie te allen tijde bestuurbaar blijft.

 

PECH EN ACUTE PROBLEMEN

 Voor het oplossen van storingen, kleine reparaties en de montage van accessoires behoort mobiele service tot de mogelijkheden van ons bedrijf: bij u thuis of op de camping, eventueel ook ’s avonds of in het weekend. Door de korte lijnen met de diverse leveranciers kunnen wij op korte termijn over de juiste onderdelen/materialen beschikken, ook als ze niet voorradig zijn bij uw eigen dealer. Op Kampeertechniek Zuid-Holland kunt u rekenen! Ook als het even tegenzit.

 

Heeft u specifieke vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 •      Reparatie & onderhoud van caravans, campers en vouwwagens
 •      Montage van alle mogelijke accessoires
 •      Verhelpen van elektronische storingen
 •      Aankoopkeuring van uw kampeermiddel (desgewenst op locatie)
 •      Service en updates van uw satellietschotel (Oyster gecertificeerd)
 •      Bandenservice (ook winterbanden)
 •      APK van uw camper
 •      Hulpveren voor uw auto
 •      Verzwaarde verensets voor uw camper
 •      Montage van E&P hydraulische levelsystemen
 •      Ombouwen van 7 naar 13-polige aan auto of caravan
 •      Etc. etc.

Heeft u een reparatie of installatie die hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.